İçeriğe geç

Yuvarlak Laf Ne Demek

Yuvarlak laf nedir?

Açık ve net (kelimeler, kelimeler, vb.)

Yuvarlak ne demek argo?

Eşcinsel için argo, aşağılayıcı kullanım; top, yuvarlak.

Boş laf ne demek?

Saçmalamak, saçmalamak, aptalca şeyler yapmak.

Laf olur ne demek?

AÇIKLAMANIN AÇIKLAMASI. 1) “Şimdi sıra onda değil, daha önemli şeyler var” anlamında kullanılan bir deyim; 2) Bir işi başarmak için “Çaba göstermekten mutluluk duyarım” anlamında kullanılan bir deyim.

Yuvarlak neye denir?

Bir daire veya döngü, düzlemdeki sabit bir noktadan eşit uzaklıkta bir dizi noktadan oluşan dairesel bir geometrik şekildir. Bir daire tarafından çevrelenen iki boyutlu alana daire denir.

Yuvarlak erkek nedir?

Yuvarlak başlı sperm (globohead): Spermin başında bulunan akrozom adı verilen kısmın yokluğudur. Genetik yapıdaki bazı genlerle ilgili mutasyonlardan kaynaklandığı düşünülmektedir. Bu spermler için yumurtanın doğal döllenmesi mümkün değildir. Mikroenjeksiyon işlemi ile döllenme ve gebelik olasılığı çok düşüktür.

Argoda 46 ne demek?

Türk Ceza Kanunu’nun 46. maddesinde akıl hastalarının cezalandırılamayacağını belirten bir tanım. 46 tam anlamıyla “çılgın” anlamına geliyor. Bugün mecazi anlamda değil, tam anlamıyla 46 oldum. Kırk altı olarak okumak bana daha uygun geliyor.

Argoda 56 ne demek?

Bugün kullandığımız “merkezi 56’ya ayarla” ifadesi bu motordan gelir. 56 olması ne anlama gelir? “56” ifadesi gürültülü ortamlar için en sık kullanılan ifadelerden biridir. Bu ifade, ortamdaki gürültü seviyesini 1956’daki gürültülü motorlarla karşılaştırır.

66 ne demek argo?

Bunu 66’ya bağlamak, onu Allah’a emanet etmek ve işi O’na bırakmak anlamına gelir. Yani görevimiz Allah’a kaldı! Sufi argosu. Bunu 66’ya bağlamanın iyi bir şey olduğunu söylemek istiyorum.

Ağır laf ne demek?

“Güçlü sözler” genellikle bir kişinin duygularını incitebilecek veya onları kırabilecek sert ve katı ifadeleri içerir. Bu tür ifadeler genellikle sinirlilik, hayal kırıklığı veya öfke gibi güçlü duyguların bir sonucu olarak kullanılır.

Argoda boş laf ne demek?

Argo, saçmalık, saçmalık, saçmalık.

Kuru laf ne demek?

Atasözü: Boş sözle karın doyurulmaz, Yani: Boş sözle iş yaptırmak, emek vermeden, yatırım yapmadan olumlu sonuç almak mümkün değildir.

Laf yutmak ne demek?

söylediğini (sözünü) yutmak (geri almak) zorunda kalmak.

Laf atma ne demek?

[1] Birini sözlü olarak kızdırmak. [2] Birini sözlü olarak taciz etmek. [3] Konuşmak, sohbet etmek.

Laf ebeliği yapmak ne demek?

[1] Dedikodu, boş konuşma, çok konuşma, söz ebesi olma durumu, söz ebesi olma durumu, söz ebesi olma durumu.

Büyük laf nedir?

Eylem. [1] Yapamayacağını söylemek.

Laf sistemi nedir?

Laminar akış ünitesi ameliyathanelerde ve hijyenik bir ortamın gerekli olduğu alanlarda kullanılır. Laminar akış ünitesi, sağladığı doğrusal ve düşük türbülanslı akış sayesinde cerrahi ekibi ve hastayı koruduğu için ameliyathanelerin önemli ve zorunlu bir ekipmanıdır.

Laf taşımak nedir?

Söz (sözler) taşımak AÇIKLAMA: Bir kimsenin, birisi hakkında, arasını açmak amacıyla hoş olmayan sözler söylemek, o kimseye söz iletmek.

Kuru laf nedir?

Burada kullanılan “kuru” kelimesi boş konuşma anlamına gelir. Eylem olmadan, sadece konuşarak sonuç elde edilemeyeceği anlamına gelir. Sadece konuşmak, bir sonucun çalışma, eylem ve eylem olmadan elde edilemeyeceğini açıklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kızıl Escort